background

      Найрозумнішого серед розумників намагалися визначити у своєму невеличкому колективі учні 6-Б класу Першої міської гімназії. Для них відділ масової роботи та естетичного виховання підготував турнір допитливих «Не нудьгуй, ерудите!».

     На учасників цієї інтелектуальної пригоди чекали серйозні випробування. Чотири команди – «Ерудит», «Соняшник», «Мудреці» та «Блискавка» – мали змагатися в знаннях з різних тем. Спочатку на шляху до перемоги стояли загальні питання, в яких розумники проходили тести з географії, історії, спорту, світу сучасних професій. Потім кожна команда по черзі вибирала для себе питання в категоріях «Навколишній світ», «Література», «Мова», «Математика», «Мистецтво». Тут уже завдання ускладнили – тепер суперники не мали варіантів відповіді. Найскладніші випробування трапилися дітям у третьому турі: вони мали продемонструвати свою начитаність у галузях «Стародавній світ», «Твоя планета Земля», «Країна сонячного добра Всеволода Нестайка», «Чарівна Черкаська сторона».

     Не всім командам вдалося подолати конкурсні завдання. За підсумками турніру перемогу здобули «Ерудити». Та прикро не було нікому, адже їхні конкуренти – «Соняшник» і «Блискавка» – поступилися переможцям лише в один бал, а значить, гідно представили себе в змаганні.

 

002.JPG 003.JPG 004.JPG