background
Нові читачі із с. Вергунів

Уперше відвідали приміщення Черкаської обласної бібліотеки для дітей і взяли участь у наших заходах учні 1 – 4 класів Вергунівського закладу загальної середньої освіти. Опікувалися малечею працівники відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів. Бібліотекарі провели для нових читачів ознайомчу екскурсію й захопливу літературну гру. Юні гості ж, натомість, залишили на пам’ять про себе подарунок – добірку яскравих нових книжок.

Найпершим кроком для маленьких гостей стало ознайомлення з роботою нашого закладу, бібліотечними послугами, фондом і будівлею. Дітлахи відразу ж спробували себе й у ролі користувачів: у читальному залі відділу переглянули часописи й книжки на цікаві для себе теми.

Далі на відвідувачів чекала бібліопригода «Академія Вовчикових наук». В основі цієї розваги лежить серія книг англійського письменника Іана Вайброу «Пригоди Малого Вовчика». Об’єднавшись у команди з кумедними тематичними назвами, діти намагалися відтворити деякі пригоди юного сіроманця. Вони розшифровували послання, плели вузлики, прокладали маршрути, розбиралися в реквізиті справжнього детектива, складали пазли, шукали скарби. Після такої динамічної й веселої гри прочитати серію бестселерів захотіли навіть ті, хто про неї ніколи не чув.

На знак вдячності гості подарували бібліотеці книжки із серії «Корисні казки» про розвиток емоційного інтелекту й подолання власних страхів. А ще енциклопедію для найменших читачів «Птахи» й новий дитячий детектив від Андрія Кокотюхи «Таємниця зниклих зайців». Щиро дякуємо діткам за корисний подарунок і запрошуємо відвідувати нашу бібліотеку на постійній основі!

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg image006.jpg image007.jpg image008.jpg