background
Наш заклад здобув гран-прі Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей

Гран-прі Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей, за одностайним рішенням журі, здобула Черкаська обласна бібліотека для дітей із проєктом «Міжнародна акція «Книжкова ніч Гаррі Поттера»: досвід проведення в Черкасах»! Кубок, диплом і комплект книжок директор нашої бібліотеки отримала в подарунок за перемогу під час бібліотечного форуму «Дитяча бібліотека в інформаційному суспільстві: пошуки гармонії, шляхи трансформації», що пройшов у Національній бібліотеці України для дітей 15 грудня.

Переможців привітав  т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв, начальник відділу соціокультурного розвитку регіонів управління соціокультурного розвитку Міністерства культури та інформаційної політики України Катерина Орлюк і генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко. Більше про церемонію нагородження й сам конкурс можна прочитати на сайті Національної бібліотеки України для дітей.

Ця нагорода є дуже високою оцінкою роботи всього колективу нашої книгозбірні, що вже тричі, буквально всім складом, долучався до проведення в Черкасах вечірки «Книжкова ніч Гаррі Поттера». Про те, скільки праці за цим стояло, як проходила кожна подія і який досвід ми здобули в процесі, докладно розповідає  однойменний інтерактивний ресурс, що й був поданий як проєкт на конкурс. Переглянути цей проєкт ви можете на сайті нашої бібліотеки в розділі «Бібліотечному фахівцю» (рубрика «Інформаційно-аналітичні матеріали»).

 

image001.jpg image002.jpg image004.jpg