background

    Літо – час справжніх пригод, мандрівок та нових відкриттів. І коли, як не влітку, можна сповна насолодитись відпочинком та отримати море позитивних емоцій, яких вистачить на рік вперед?! Як завжди, в пригоді стане добірка «Цікаве в періодиці», яка підкаже вам чудові ідеї для змістовного дозвілля.

    Для учнів 1-4 класів ми підготували матеріали про правила поведінки в лісі й поблизу водойм, поради щодо орієнтації в просторі, методи убезпечення від комах – все, що зробить відпочинок на природі максимально ідеальним. Учні 5-6 класів отримають можливість здійснити віртуальну мандрівку відразу трьома країнами – Україною, Данією та Іспанією, де помилуються красою природних багатств, величчю замків та національних музеїв. А на учнів 7-9 класів чекають відомості про результати міжнародного дослідження якості освіти старшокласників, лайфхаки щодо підготовки й налаштування до складання іспитів та секрети успіху талановитої молоді.

    Наповніть літо новими враженнями, подорожуйте, дізнавайтесь щось нове та насолоджуйтесь кожним моментом. Зробіть це літо особливим!