background
Підсумки Всеукраїнського літературного конкурсу "Творчі канікули - 2019"

    Підсумки Всеукраїнського літературного конкурсу «Творчі канікули – 2019» підбили в Національній бібліотеці України для дітей в останні дні грудня. Перемогу в старшій віковій категорії за номінацією «Безмежний світ моєї уяви» здобула 15-річна Яна Косюк (м. Кам’янка) з твором «Місто втрачених мрій». Решта відзначених юних письменників із різних міст Черкащини не можуть похвалитися призовими місцями, однак їхні роботи, за рішенням головного журі змагання, ввійшли до збірки «Творчі канікули – 2019», примірник якої обов’язково отримає кожен із її авторів.

    До публікації прийняті оповідання, есе та вірші таких переможців обласного етапу конкурсу: Софії Дорошенко із с. Думанців Черкаського р-ну (робота «Щаслива країна», номінація «Так, я люблю Україну»), Діани Геріх із м. Кам’янки (вибірка віршів, номінація «І в кожному із нас уже живе філософ!»), Едуарда Турутова з м. Умані (робота «У мудрості правда», номінація та сама), Антона Тимчика із смт. Драбова (робота «Мене питає мама…», номінація «Моя майбутня професія»), Євгенії Коливушко з м. Черкас (робота «Пригоди у відрі», номінація «Безмежний світ моєї уяви»), Руслани Терещенко із смт. Оршанця Черкаського р-ну (фанфік до роману А. Нікуліної «Зграя», номінація «Далі буде? Ні, «далі» – вже є!»).

    Повний перелік переможців і відзначених учасників можна знайти на сайті Національної бібліотеки України для дітей. Про те, як відбувалося нагородження призерів, читайте там само. Переглянути результати обласного етапу конкурсу можна у відповідній статті на сайті Черкаської обласної бібліотеки для дітей.