background
Відкриття виставки дитячих робіт "Політ птахи"

Виставка робіт «Політ птахи» учнів зразкового художнього колективу «Дивосвіт» Багатопрофільного молодіжного центру відкрилася в Черкаській обласній бібліотеці для дітей. На юних художників чекало справжнє свято з вітаннями від почесних гостей, пісенними й хореографічними подарунками від інших учнів Багатопрофільного молодіжного центру й Черкаської дитячої школи мистецтв № 2 ім. В. Талаха, врученням дипломів за участь у виставці. Але, звісно, найбільше задоволення для молодих митців – знати, що їхні творіння представлені на огляд широкої публіки й мають найтепліший відгук.

На виставці й справді є, на що подивитися. Яскраві пташки, квіти й дерева постають перед нами сформованими зі смужок кольорового паперу, закручених у спіральки, краплинки, ромби, оброблених до «пухнастого» стану. 65 картин, виконаних у техніці оригамі, аплікації, квілінгу, айріс-фолдінгу, торцювання, силуету, витинанки, бісерної мозаїки, підготували діти віком від 6 до 12 років. Особливе бачення світу й багата творча уява юних митців зачаровують, майстерність маленьких ручок вражає, а соковиті барви ваблять око.

Запрошуємо читачів оглянути виставку «Політ птахи» в холі Черкаської обласної бібліотеки для дітей. Вітаємо учнів зразкового художнього колективу «Дивосвіт» з особистим мистецьким досягненням і бажаємо невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин.

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg image006.jpg image007.jpg image008.jpg