background
Віртуальна подорож таємничими куточками планети

Віртуальну подорож «Наша планета – цікава й незвідана мапа» провели для учнів 5-А класу СПШ № 3 працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Черкаської обласної бібліотеки для дітей. Цього разу спілкування проходило безпосередньо в школі: нас запросили в гості. Захід прочинив двері до пізнання чудес і загадок, якими сповнений навколишній світ. Віртуальна мандрівка стала для дітей джерелом цікавих фактів про наймальовничіші куточки Землі, дивовижні витвори природи й шедеври, створені людьми, про все те, що викликає в мандрівників справжнє захоплення.

Завдяки розповіді бібліотекарки, учні подумки побували в Атлантиді, Бермудському трикутнику, дізналися про «Скарби конфедератів» та «Кришталевий череп», спробували розгадати таємниці НЛО. Також не забули про астрономію та відкрили для себе, що таке «Місячна ілюзія» й «Око Землі». Не оминула розповідь легендарних піратів, досі до кінця не розшифровані стародавні наукові трактати й інші загадки історії. У презентації було показано багато ілюстрацій таємничих і прекрасних місць, що століттями приваблювали численних мандрівників та дослідників.

Захід вкотре підтвердив дітям, що наш світ дуже різноманітний  та дивовижний і що кожне місце має свою унікальність та красу. А ще, сподіваємося, розпалив цікавість до власних пошуків. Упродовж віртуальної подорожі діти були дуже активними, ділилися з бібліотекарями прочитаним із теми й ставили доречні питання.

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg