background
Найменші читачі підготували подарунки військовим у межах бібліотечної акції "Мій Миколай носить форму ЗСУ"

Із цього року улюблене свято малечі – День святого Миколая – збігається з іншим, важливим для всіх українців, святом – Днем Збройних сил України. Користувачі Черкаської обласної бібліотеки для дітей по-своєму з’єднали ці дві знаменні дати й відзначили їх, долучившись до загальнобібліотечної акції «Мій Миколай носить форму ЗСУ». У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів акція мала вигляд майстер-класу з виготовлення подарункових пакуночків. Найменші читачі не лише власноруч робили крафтові пакети, а й вкладали в них презенти для захисників і захисниць України.

Жодні обставини – ні сніг, ні ожеледиця з морозом, ні дощ – не завадили учням 3-А, 3-Б класів Першої міської гімназії та 2-Б класу СПШ № 3 долучитися до акції. Один із класів навіть змушений був спуститися до підвалу й продовжити майстер-клас там (запланований захід збігся з повітряною тривогою). У результаті в кожної дитини вийшов ексклюзивний паперовий пакет, прикрашений наліпками й листівками з найкращими побажаннями. Наповнювали пакуночки також дітки. У подарунок військовим ЗСУ малюки поклали солодощі, чай, каву, малюнки, листи, зроблених своїми руками паперових янголят – кожен клас підійшов до завдання по-своєму.

Усі пакуночки передані представникам Центру допомоги армії, ветеранам та їхнім родинам під час зустрічі «Волонтер – це стан душі».

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg image006.jpg image007.jpg image008.jpg